Actueel

Vanwege de privacy van onze leerlingen vindt u op deze pagina een selectie van ons nieuws, waarbij we slechts één foto per artikel tonen. Als ouder van onze leerlingen kunt u terecht op MijnSchool. Daar vindt u - wanneer u bent ingelogd - het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken. 

januari, Dicht tot 8 februari en rapport 1e periode

Zoals inmiddels bekend is blijven basisschool en kinderopvang dicht tot 8 februari.  Voor de pedagogisch medewerkers, groepsleerkrachten en de kinderen betekent dit dat wij verder gaan op de bekende wijze: Onderwijs op afstand. Noodopvang van kinderen van ouders met een cruciaal beroep en voor kinderen in een kwetsbare positie blijft wel open. Hiervoor kunnen betrokken ouders zich aanmelden via de bekende route.

 

Helaas blijven scholen en kinderopvang langer gesloten. Opnieuw betekent dit voor u als ouders dat je je kinderen moet helpen met school terwijl je tegelijk je werk doet. Gelukkig zien we mooie ontwikkeling waardoor het thuisonderwijs steeds beter tot zijn recht komt. Samen met de hulp van u als ouder proberen de pedagogisch medewerkers en groepsleerkrachten het oplopen van achterstanden te beperken. Demissionair minister Arie Slob geeft ons hiervoor allemaal een oprecht compliment.

 

december, Breaking News Pipowagen

Na 8 jaren bouw eindigt het project 'Pipowagen'. De wagen krijgt een educatieve bestemming. 

Fotograaf  Joachim de Ruijter maakte een mooi filmpje van onze beide workshopmannen meester Piet en meester Eedse tijdens de overdracht.

https://www.youtube.com/watch?v=y-KpcgSdOEA&feature=youtu.be

november, Sponsorkind Huerlan

Iedere maand spaart een groep geld bijeen voor ons sponsorkind Huerlan. Tijdens deze maand is er in de groep extra aandacht voor het leven van kinderen in gebieden die onze hulp hard nodig hebben. Huerlan is geboren op 19 januari 2011 en hij woont in Colombia bij zijn vader. Zijn moeder is overleden. Huerlan zit nu in groep 3 en zijn favoriete activiteit is spelletjes doen. Thuis spreken ze Spaans en samen met zijn vader woont hij in een huis met een onverharde vloer, een dak van golfplaten en muren van hout.

februari

20 Voorjaarsvakantie

april

2 Goede Vrijdag en Pasen

mei

1 Meivakantie
22 Pinksteren

juli

10 Zomervakantie