Actueel

Vanwege de privacy van onze leerlingen vindt u op deze pagina een selectie van ons nieuws, waarbij we slechts één foto per artikel tonen. Als ouder van onze leerlingen kunt u terecht op MijnSchool. Daar vindt u - wanneer u bent ingelogd - het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken. 

oktober, Voorleeskampioen 2020

Dinsdagmiddag 6 oktober hebben wij kunnen genieten van alle voorlees-toppers van ons IKC.

Tijdens onze jaarlijkse voorleeswedstrijd hebben Nina, Oliwia, Wendy, Amaris, Mirthe en Shanya gestreden om de titel: Voorleeskampioen 2020 van IKC Prins Johan Friso.

De juryleden,  meester Thewis, Lisa Hannema en winnaar van vorig jaar David Noorman hadden het dan ook niet makkelijk. Terwijl meester Piet het publiek op enthousiaste wijze bezig hield met zijn gitaar, ging de jury in beraad.

september, Top Arrangement

Het TOP-Arrangement is het speciale  activiteitenprogramma voor alle kinderen van school. Het vindt plaats aansluitend aan de schooltijd. Het programma brengt kunst, cultuur, natuur en sport dichtbij uw kind.

Lessen in onder andere theater, dans, muziek, fotografie, beeldende kunst, natuur, koken en sport vinden plaats op of rond school. Deze lessen zijn gericht op culturele en sportieve ontwikkeling. Uiteraard is er volop aandacht voor  plezier, onderzoek, ontdekking en de eigenheid van uw kind. Het programma wordt verzorgd  door inspirerende pedagogisch medewerkers en externe experts.  

november

3 Vergader-/administratiedag

december

19 Kerstvakantie

februari

20 Voorjaarsvakantie

april

2 Goede Vrijdag en Pasen

mei

1 Meivakantie
22 Pinksteren

juli

10 Zomervakantie