Actueel

Vanwege de privacy van onze leerlingen vindt u op deze pagina een selectie van ons nieuws, waarbij we slechts één foto per artikel tonen. Als ouder van onze leerlingen kunt u terecht op MijnSchool. Daar vindt u - wanneer u bent ingelogd - het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken. 

november, Sponsorkind Huerlan

Iedere maand spaart een groep geld bijeen voor ons sponsorkind Huerlan. Tijdens deze maand is er in de groep extra aandacht voor het leven van kinderen in gebieden die onze hulp hard nodig hebben. Huerlan is geboren op 19 januari 2011 en hij woont in Colombia bij zijn vader. Zijn moeder is overleden. Huerlan zit nu in groep 3 en zijn favoriete activiteit is spelletjes doen. Thuis spreken ze Spaans en samen met zijn vader woont hij in een huis met een onverharde vloer, een dak van golfplaten en muren van hout.

november, Voorstellen IKC Raad

Maandelijks stelt een lid van de IKC-Raad zich voor:

Astrid van Breeden, ouder bso, voorzitter
(achterste rij, 2e van links)
Ik ben Astrid van Breeden, trotse moeder van Emily en David Gjaltema. Emily zit in groep 7 en David in groep 5. Ook zitten ze op de BSO op maandag en dinsdag. Ik zit in de IKC raad namens de BSO, maar ben natuurlijk geïnteresseerd in alles wat er speelt in en om het Kindcentrum. Heb je een vraag of wil je iets bespreekbaar maken, schiet me dan gerust aan.

december

19 Kerstvakantie

februari

20 Voorjaarsvakantie

april

2 Goede Vrijdag en Pasen

mei

1 Meivakantie
22 Pinksteren

juli

10 Zomervakantie